Make your own free website on Tripod.com
Chilli


Honden hebben bazen, katten personeel. . .
Dit is mijn katje Chilli. Hij is inmiddels wel iets gegroeid hoor, deze foto is namelijk gemaakt toen ik hem pas kreeg... Dat was een paar jaar geleden, net na de zomervakantie van 1996...
Hij is geboren in een dorpje vlakbij Bodegraven, bij vrienden van ons. Toen ze zeiden dat hun poes kleintjes zou krijgen zei ik: " Als er een rooie bijzit is ie van mij!". Nou, daar was hij dus ineens... enige rooie tussen nog drie andere katjes!

Hij mee met ons naar huis... anderhalf uur in de auto, daar heeft hij dus nu nog een trauma van overgehouden *grin*. Voor geen goud gaat hij meer vrijwillig een auto in! (logisch ook, hij lijkt op zijn baas)
In het begin liep hij nog wat verdwaasd door het huis, maar al snel kwamen we erachter dat hij niet voor niets een rooie kater was... Het leek wel of hij nooit sliep! Altijd en met alles en iedereen was hij aan het spelen... Wel een heel lief gezicht hoor, dus je laat hem maar gaan.

Achteraf heb ik hem toch wel een beetje teveel verwend in het begin, hij mocht alles... Het was toch niet zo erg dat zo'n kleintje de gordijnen naar boven op en neer klom... was alleen even vergeten dat hij ook nog groot werd *grin*.
En dat ie toch zo leuk met al die knuffels speelde... En ja... Dat hij datzelfde met je tenen ook deed, was toch niet zo erg??
Welnee! Alleen nu anderhalf jaar later is hij alleen wat sterker, groter en wat gemener geworden *grin*. Bij mij laat hij het nu wel uit zijn hoofd, maar hij heeft een beetje iets tegen mannen... Hij is soms net Rattaplan van Lucky Luck: iedereen wil met hem spelen...! (denkt ie)
Hij heeft gewoon een eigen willetje, dat jij op wil houden met spelen wil nog niet zeggen dat HIJ op wil houden... Je hebt maar gewoon mee te doen!
En dan zeggen ze: "ach, als ie gecastreerd is, wordt ie wel rustiger...".
Mooi mis... Volgens mij wordt hij met de dag gekker... Maar geeft niet, als hij voor mij maar lief is...Dieren!

Muziek!
Muziek!

klik hier om terug te gaan